Små kager med stor smag til Bryllupsreception i Slagelse
Linda og Frederik blev viet 20. maj 2023 og havde ønsket Cupcakes til deres bryllupsreception hjemme i haven. Det ville jer jo rigtig gerne lave til dem og tak for at I gav mig muligheden.
Et bryllup er altid noget helt specielt - kærlighed og romantik
Dette er Mini Cupcakes og der bliver ca. 48 stk af denne portion
(Fyld af Caramel i midten)
Du skal bruge:
2 æg
300 gr. sukker
300 gr. hvedemel
3 tsk. vaniljesukker eller kornene fra 1 stang vanilje (god kvalitet)
2 tsk. bagepulver
2,5 dl mælk (kan erstattes af appelsinsaft eller kokosmælk)
200 gr. smeltet smør
100 gr. råmarcipan
1 ds Richs Caranel FunCakes (kan købes hos Bagebixen)
Sådan gør du:
Pisk æg og sukker til en luftig masse.
Riv marcipanen og rør det i æggemassen.
Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken.
Vend det smeltede smør forsigtigt ned i dejen til massen er ensartet blank.
Fyld dine cupcakeforme op (2/3-dele)
Bag den midt i ovnen ved 175 grader uden varmluft i ca. 11 min. (kan variere fra ovn til ovn)
Lad dine cupcake køle af i bageformen, da de så bedre holder formen.
Så er de klar til karamel i midten
Udhul dine cupcake med enden af en te-ske
Fyld karamellen i en sprøjtepose og sprøjt det i hullet du har lavet - se billede nedenfor:
Lime Frosting
Du skal bruge:
250 gr. blødt smør (skal være rigtig smør ikke margarine)
450 gr. flormelis
4 tsk. vaniljesukker eller 2 tsk vanilje-ekstrakt
1/2 - 1 dl lime sirup (prøv dig frem så den ikke frostingen ikke blive for tynd.
Pynt
1 pose Karamel Fudge fra Odense Marcipan
Usaltede konditor grønne pistacienødder (købt hos Bagebixen)
1 pose chokolade kugler fra Special Moments til toppen (købt hos Bagebixen)
Chokodelade "poletter" hjemmelavede og drysset med Pistacienødder - chokolade er )købt ved Odense Marcipan)
Sådan gør du:
Smøret
pisker jeg til det er helt hvidt inden resten af ingredienserne kommes
i, synes det giver frostingen en bedre smag.
Når du kan trække frostingen op i en spids og den ikke falder sammen er den klar til brug.Gør klar til pyntning - hak din
pistacienødder og karamel-fudge helt fint (ikke for store da dette er en
mini cupcake) - og prikken over i'et Ckokolade/sukkerkuglen fra Special
Moments.
Link til produkter brugt i denne opskrift
Usaltede konditor Pistacienødder - Bagebixen
Speciel Moments Chokolade/ Sukkerkugler Bagebixen - dem jeg har brugt er størrelse medium/mat - de fås i 3 størrelser og mange farver
Richs Caramel FunCakes - Bagebixen
Æsker til Cupcakes - henholdsvis 12 eller 24 stk - Bagebixen
Super god Bagelyst og skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål eller andet.
Lille kage med STOR smag - det er en cupcake!
Kagehilsner fra Charlotte
Charlottes Cupcake Bakery
Kommentarer