mandag den 15. april 2013

Charlottes Cookies med chokolade og hasselnødder

Er der noget bedre end en rigtig American Cookies - det har jeg prøvet i dag
Synes resultatet blev rigtig godt.

 Du får 16 stk. medium eller 8 stk. store cookies med denne opskrift

Charlottes cookies med chokolade og hasselnødder
Det skal du bruge:
250 g smør (skal være smør ikke margarine)
350 g brun farin
2 æg
1 tsk. vaniljesukker
350 g mel
1 tsk. natron
200 g hakket chokolade ca. 70 %
100 g hakkede hasselnødder - kan også bruge valnødder eller pecan-nødder

Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Pisk smør og brun farin sammen til det er lækkert cremet.
Pisk derefter æggene og vaniljen i.
Bland mel og natron i en anden skål og bland de to skåles indhold sammen.
Bland chokoladestykker og hakkede hasselnødder i dejen.

Del dejen i 8 (120 gr pr stk) eller 16 (60 gr pr stk) lige store dele alt efter hvilken størrelse cookies du ønsker
Ved de store kan der være 4 stk. på hver bageplade, da de flyder lidt ud.
Tag en bageplade med bagepapir og sæt 4 eller 8 lige store dele på bageplade.
Tryk dem ikke flade, de flyder selv ud, så de får den tykkelse du ønsker.
Bages i ca. 9 minutter eller til de er svagt lysebrune i kanten og men stadig ser lidt våde ud i midten.

God fornøjelse med bagning og giv gerne dine kommentar i feltet nedenfor.

Send en kommentar