søndag den 26. november 2017

JULE-konfekt med Pistacie og Marcipan

Elsker bare den søde juletid. Der er bare så meget lækkert man kan lave, og det er jo også dejligt at forkæle nogen med lidt lækre hjemmelavede jule-godter!

Jeg bruger også konfekt til nytår i stedet for kransekage - det er jo altid muligt at pynte dem lidt mere nytårsagtigt - God fornøjelse!


Der bliver mellem 20-30 stk. af portionen alt efter hvor store du laver dem

Du skal bruge:
350-400 gr. råmarcipan Odense Marcipan
1/2 pose Odense Marcipan Pistacie-masse
1 pose mørk overtrækschokolade 200 gr
Lidt Sølv-støv-pulver fra Odense Marcipan
Lækre grønne usaltede pistacie-nødder fra ExoticMix  klik her
Nogen af pistacienødderne hakker du i fine som stykker til pynt.
Alle tingene fra Odense Marcipan har jeg købt klik her

Sådan gør du:
Rul en eller to pølser af marcipanen. Lav en fuge/uddybning med enden af en ske og fyld Pistacie-massen i fordybningen. Skær den nu ud i passende stykker - 2-3 cm eller hvad du selv synes.
Smelt overtrækschokolade og temperere chokoladen, så den kommer under 40 grader (gerne omkring 32-35 grader), så får den den helt rigtige konsistens på chokoladen
Nu er du klar til at overtrække. Læg en pistatie-nød på toppen og drys lidt af de hakkede pistacienødder på hvert stykke.

Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen!
God fornøjelse og Glædelig Jul 
Charlotte
Charlottes Cupcake Bakery
Send en kommentar