søndag den 26. november 2017

GULD-JULE-KUGLER med Marcipan og Nougat

GULD og JUL er bare noget der hører sammen, så hvorfor ikke lave en lækker GULD-JULE-KUGLE der smager skønt og "klæder" julebordet.


Der bliver mellem 20-30 stk. af portionen alt efter hvor store du laver dem

Du skal bruge:
350-400 gr. råmarcipan Odense Marcipan
1/2 pk Odense Marcipan Nougat (eller mere alt efer smag og behag)
1 pose mørk overtrækschokolade 200 gr
Lidt Guld-støv-pulver fra Odense Marcipan
Alle tingene fra Odense Marcipan har jeg købt klik her
Sådan gør du:

Ælt marcipan og nougat sammen - det er lidt lettere, hvis du først skære nougaten ud i stykker.
Sørg for at nougaten er godt fordelt i marpicanen.
Rul nu ca. 20-30 kugler i den størrelse du ønsker.

Smelt overtrækschokolade og temperere chokoladen, så den kommer under 40 grader (gerne omkring 32-35 grader), så får den den helt rigtige konsistens på chokoladen
Nu er du klar til at overtrække. Lad chokoladerne størkne på et stykke bagepapir inden du ruller dem i guldstøv. Kom 1 tsk fuld guldstøv i en frostpose og kom de størknede chokolade i posen og ryst forsigtigt.

Opbevares køling i en lufttæt box eller spises med det samme.

Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen!
God fornøjelse og Glædelig Jul 
Charlotte
Charlottes Cupcake Bakery
Send en kommentar