Chokoladekage med Mascapone-creme
Denne chokolade-kage er bare så lækker svampet og det gør den helt sikkert ikke dårligere med den lækre chokolade-mascapone-creme på!
Det er nem at lave og så smager den bare rigtig godt - lige en lækker mundfuld for alle CHOKOLADE-ELSKERE!!!!
Det skal DU bruge:
KAGEN:
200 g blødt smør (ikke margarine)
200 g sukker
1 tsk. bagepulver
80 g hvedemel
3 spsk. kakao
100 g mørk chokolade mellem 60-70%
3 æg
MÆLKECHOKOLADECREME:
100 g blødt smør
300 g flormelis
200 g mascarpone
200 g mælkechokolade eller mørk chokolade, hvis du er mere til det
PYNT:
50 g høvlet mørk chokolade
200 g sukker
1 tsk. bagepulver
80 g hvedemel
3 spsk. kakao
100 g mørk chokolade mellem 60-70%
3 æg
MÆLKECHOKOLADECREME:
100 g blødt smør
300 g flormelis
200 g mascarpone
200 g mælkechokolade eller mørk chokolade, hvis du er mere til det
PYNT:
50 g høvlet mørk chokolade
Frysetørret hindbær
Lidt smør til siderne af formen - brug bagepapir i bunden
Sådan gør DU:
Rør smørret sammen med sukkeret til en ensartet masse. Sigt bagepulver, hvedemel og kakao ned i dejen. Smelt chokoladen, og hæld den i dejen. Tilsæt æggene, ét ad gangen, og pisk godt ind imellem. Smør springformen (str. ca. 22-24 cm) med smør.
Fordel dejen i formen, og bag kagen i en forvarmet ovn ved 175° varmluft i 40-45 minutter.
Lad den køle helt af på en rist.
Pisk smør og flormelis, og tilsæt mascapone. Smelt mælkechokoladen over et vandbad, og rør den i cremen. Kom den afkølede kage tilbage i formen eller over på et fad, og fordel chokoladecremen over.
Du kan også vælge som jeg har gjort - at dele bunden og komme halvdelen af creme i kagen.
Der er mange måder at komme creme ovenpå, men jeg har valgt at lave rosetter (brugt en tyl 1M).
Drys med chokolade, frysetørret hindbær og hakkede grønne pistacienødder.
God fornøjelse med bagningen - og husk du kan altid skrive til mig på cludvigsen@icloud.com hvis du har nogen spørgsmål til opskriften.
Kagehilsner Charlotte
God fornøjelse med bagningen - og husk du kan altid skrive til mig på cludvigsen@icloud.com hvis du har nogen spørgsmål til opskriften.
Kagehilsner Charlotte
Kommentarer