Julekonfekt med marcipan og nougat
Jeg elsker den søde juletid - det er både hyggeligt og så er der masser af lækkerier i hele december - så her er nogen af min bud på lækker Julekonfekt
Der bliver mellem 20-30 stk. af portionen alt efter hvor store du laver demJulen har så mange lækkerier - magisk tid
Du skal bruge:
350-400 gr. råmarcipan Odense Marcipan
1/2 pk Odense Marcipan Nougat (eller mere alt efer smag og behag)
1 pose mørk overtrækschokolade 200 gr
Lidt Rose-støv-pulver fra Odense Marcipan
Sukkerkugler og sukkerhjerter
Usaltede grønne konditor-pistacienødder
Alle tingene fra Odense Marcipan har jeg købt klik her Sådan gør du:
Ælt marcipan og nougat sammen - det er lidt lettere, hvis du først skære nougaten ud i stykker.
Sørg for at nougaten er godt fordelt i marpicanen.
Rul når marcipan og nougat masse ud i en lang "pølse" og skær derefter i passende bredde - ca 1,5 cm.
Smelt
overtrækschokolade og temperere chokoladen, så den kommer under 40
grader (gerne omkring 32-35 grader), så får den den helt rigtige konsistens
på chokoladen
Nu
er du klar til at overtrække. Pynt straks med sukkerpynt og pistacienødder - Rose støv venter du med til konfekt en størknet.
Opbevares køling i en lufttæt box eller spises med det samme.
Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen!
God fornøjelse og Glædelig Jul
Charlotte
Charlottes Cupcake Bakery
Kommentarer