Julekonfekt med marcipan og nougat

Jeg elsker den søde juletid - det er både hyggeligt og så er der masser af lækkerier i hele december - så her er nogen af min bud på lækker Julekonfekt

Julen har så mange lækkerier - magisk tid


Der bliver mellem 20-30 stk. af portionen alt efter hvor store du laver dem

Du skal bruge:
350-400 gr. råmarcipan Odense Marcipan
1/2 pk Odense Marcipan Nougat (eller mere alt efer smag og behag)
1 pose mørk overtrækschokolade 200 gr
Lidt Rose-støv-pulver fra Odense Marcipan 
Sukkerkugler og sukkerhjerter
Usaltede grønne konditor-pistacienødder
Alle tingene fra Odense Marcipan har jeg købt klik her
 
Sådan gør du:

Ælt marcipan og nougat sammen - det er lidt lettere, hvis du først skære nougaten ud i stykker.
Sørg for at nougaten er godt fordelt i marpicanen.
Rul når marcipan og nougat masse ud i en lang "pølse" og skær derefter i passende bredde - ca 1,5 cm.

Smelt overtrækschokolade og temperere chokoladen, så den kommer under 40 grader (gerne omkring 32-35 grader), så får den den helt rigtige konsistens på chokoladen
Nu er du klar til at overtrække. Pynt straks med sukkerpynt og pistacienødder - Rose støv venter du med til konfekt en størknet.

Opbevares køling i en lufttæt box eller spises med det samme.

Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen!
God fornøjelse og Glædelig Jul 
Charlotte
Charlottes Cupcake Bakery

Kommentarer

Populære opslag