Havregrynskugler med julens appelsinsmag

Appelsin er bare en stor del af julen - og derfor skal denne smag også i mine havregrynskugler i denne jul - prøv det smager fantastisk


 
Portionen rækker til en 30-35 stk selvfølgelig alt efter størrelsen du laver dem i
 
Du skal bruge:
250 g smør (rigtig smør ej margarine)
200 g havregryn
Ca 250 g flormelis
2 spsk kakao-pulver i god kvalitet
Lidt appelsinsaft (presset fra friske appelsiner)
1-2 spsk appelsinpasta - kan evt. undlades hvis du vil have en mere afdæmpet appelsinsmag
Kokosmel  og usaltede pistacienødder til pyntning
 
Sådan gør du:
Bland smør og flormelis og rør det til en samlet masse
Bland derefter havregryn, saft, appelsinpasta og kakao i
Hvis massen er lidt klistret kommer du lidt mere flormelis i
Rul til kugler og rul dem i kokosmel og de hakkede pistacienødder. 
Kommes i en beholder og stilles i køleskab
Smager bedst når de er dejlig kolde
 
Alternativer:
Du kan udskifte appelsinpasta og saft med f.eks Bailey og rul dem i kokos og usaltede pistacie-nødder - de flotte grønne pistacienødder er fra ExoticMix

Husk når du kommer spiritus i er de kun for voksne!!!
God fornøjelse og Glædelig Jul
Charlotte Cupcake Bakery

Kommentarer

Populære opslag