JULE-Konfekt med Marcipan og Appelsin
Appelsin er jo nok indbegrebet af JUL i min verden - og hvorfor så ikke kombineres denne dejlige smag i mit JULEKONFEKT
Der bliver mellem 20-30 stk. konfekt af portionen alt efter hvor store du laver dem
Du skal bruge:
375 g råmarcipan fra Odense Marcipan
2-3 spsk Appelsin Pasta - kan købes ved Bagetid Klik her
Syltede appelsinskræller til pynt
1 pose mørk overtrækschokolade
Guld Dust fra Odense Marcipan
Måske lidt flormelis til æltning af marcipanen
Alle produkter fra Odense Marcipan kan bestilles her
Sådan gør du:
Ælt marcipanen god sammen med appelsin-pastaen - du kan bruge en smule flormelis, hvis massen bliver lidt for klistret.
Rul en masse kugler i lige den størrelse du ønsker.
Smelt
overtrækschokolade og temperere chokoladen, så den kommer under 40
grader (gerne omkring 32-35 grader), så får den den helt rigtige konsistens
på chokoladen.
Nu
er du klar til at overtrække.
Inden chokoladen størkner kom de syltede appelsinskaller ovenpå Jule-konfekten.
Drys til sidst med guld-glimmer elle guld-dust
Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen!
God fornøjelse og Glædelig Jul
Kommentarer