mandag den 18. december 2017

JULE-Konfekt med Marcipan og Appelsin


Appelsin er jo nok indbegrebet af JUL i min verden - og hvorfor så ikke kombineres denne dejlige smag i mit JULEKONFEKT


Der bliver mellem 20-30 stk. konfekt af portionen alt efter hvor store du laver dem

Du skal bruge:
375 g råmarcipan fra Odense Marcipan
2-3 spsk Appelsin Pasta - kan købes ved Bagetid Klik her
Syltede appelsinskræller til pynt
1 pose mørk overtrækschokolade
Guld Dust fra Odense Marcipan
Måske lidt flormelis til æltning af marcipanen
Alle produkter fra Odense Marcipan kan bestilles her

Sådan gør du:
Ælt marcipanen god sammen med appelsin-pastaen - du kan bruge en smule flormelis, hvis massen bliver lidt for klistret.
Rul en masse kugler i lige den størrelse du ønsker.

Smelt overtrækschokolade og temperere chokoladen, så den kommer under 40 grader (gerne omkring 32-35 grader), så får den den helt rigtige konsistens på chokoladen.
Nu er du klar til at overtrække.
Inden chokoladen størkner kom de syltede appelsinskaller ovenpå Jule-konfekten.
Drys til sidst med guld-glimmer elle guld-dust

Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen!

God fornøjelse og Glædelig Jul
Send en kommentar