tirsdag den 19. december 2017

JULE-KONFEKT med marcicpan og kokos


Selv kokos er noget man tit bruger i sommerkager - når man drømmer sig til en Bounty-ø - synes jer alligevel at kokos også er perfekt til JULE-KONFEKT


Der bliver mellem 20-30 stk. af portionen alt efter hvor store du laver dem
Du skal bruge:
350-400 gr. råmarcipan Odense Marcipan
1 pk Odense Kokos Marcipan - du kan bruge mindre (alt efter smag og behag)
1 pose 200 gr. mørk overtrækschokolade fra Odense Marcipan 
1 pose 100 gr. mørk overtrækschokolade fra Odense Marcipan (til hjerter) 
Lidt kokos-mel til pynt
1 ds Guld Støv Pulver fra Odense Marcipan til hjerterne
Ting fra Odense Marcipan - Købt her

Sådan gør du:
Ælt råmarcipanen og kokos marcipan sammen til en ensartet masse.
Rul en eller to pølser og skær den i passende stykker ca. 2-3 cm.
Smelt overtrækschokolade og temperere chokoladen, så den kommer under 40 grader (gerne omkring 32-35 grader), så får den den helt rigtige konsistens på chokoladen.
Nu er du klar til at overtrække. Overtræk først med den mørke chokolade, drys med og lad det størkne. 
Nu skal vi har lavet hjerterne af mørk chokolade. 
Kom den tempererede chokolade en en sprøjtepose og klip en lille hul. Sprøjt hjerterne på et stykke bagepapir og lad dem størkne.
Når hjerterne er størknet pensler du det Guld Støv pulver på hvert hjerte - så fint.
Når hjerterne er færdige kommer du en lille "dup" chokolade på stykket, så hjertet kan hænge fast. 

Er du mere til Rosa, Sølv eller Bronze kan det også købes ved Odense Marcipan - Klik her 
 
Du kan sagtens lave en masse hjerter og have liggende i en tætlukket æske, så har du altid lidt chokolade pynt til konfekt, cupcakes eller kager.

Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen!

Glædelig Jul til dig og din familie fra
Charlotte
Charlottes Cupcake Bakery
Send en kommentar