Marcipan Konfekt med Salt Caramel
Elsker caramel, så hvorfor ikke prøve at kombineret dette med lidt lækkert Julekonfekt.
Denne type kunne jeg også finde på at bruge som erstatning for den traditionelle kransekage til Nytår.
Der bliver mellem 20-30 stk. konfekt af portionen alt efter hvor store du laver dem
Denne type kunne jeg også finde på at bruge som erstatning for den traditionelle kransekage til Nytår.
Du skal bruge:
350-400 gr. råmarcipan Odense Marcipan
ca. 1 dl Flydende Salt Caramel - jeg har købt Joe & Seph's Salted Caramel (billede nedenfor)
Små bløde karamelstykker/fudge fra Odense Marcipan
Hvide små sukkerkugler til pynt
Guld Støv fra Odense Marcipan til den sidste finish
1 pose mørk overtrækschokolade
Sådan gør du:
Rul marcipanen i kugler i en størrelse der passer dig. Lav et hul i marcipan-kuglen med skaftet af en te-ske og kom salt caramel i hullet (fyld op til kanten). Jeg kommer caramel i en sprøjtepose og klipper et lille hul, så er det meget nemmere at få i uden at noget går til spild.
Så skal der overtrækkes med mørk chokolade.
Denne Salted Caramel Sauce er den jeg har brugt.
Smelt
overtrækschokolade og temperere chokoladen, så den kommer under 40
grader (gerne omkring 32-35 grader), så får den den helt rigtige konsistens og "knæk"
på chokoladen
Nu er du klar til at overtrække.
Pynt sukkerkugler, caramel fugde og guld støv
Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen!
God fornøjelse og Glædelig Jul
Kommentarer