Marcipan Konfekt med Amarena Kirsebær
Lidt dyrt at lave, men også helt fantastisk
Der bliver mellem 20-30 stk. konfekt af portionen alt efter hvor store du laver dem
Du skal bruge:
350-400 gr. råmarcipan Odense Marcipan eller Anton Berg
1.ds Amarena Kirsebær
Usaltede pistacie nødder til pynt
1 lille pose hvid overtrækschokolade - bruger altid Odense Overtræk
1 pose mørk overtrækschokolade og pynt
Sådan gør du:
Rul marcipanen i en lang "pølse" - lav en udhulning og læg halve Amarena kirsebær i udhulningen og saml marcipanen omkring kirsebærerne og rul lidt så "pølsen" er pæn rund.
Skær nu "pølsen" ud i stykker på en 2-3 cm eller i en størrelse der passer dig.
Smelt
overtrækschokolade og temperere chokoladen, så den kommer under 40
grader (gerne omkring 32-35 grader), så får den den helt rigtige konsistens og "knæk"
på chokoladen
Nu er du klar til at overtrække.
Overtræk først med den mørke og lad det størkne - derefter efter "dyppes" overdelen i det hvide overtrækschokolade. Inden dette tørrer pynte med Pistacie-kymmel - købt hos www.exoticmix.dk
Når dette er tørt kommer du lidt mørkt chokolade i en sprøjtepose og klipper et lille bitte hul, så du kan trække nogen fine striber i zig zag over chokoladen,
Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen!
God fornøjelse og Glædelig Jul
Kommentarer