søndag den 19. oktober 2014

Lime Cupcake med Merenque frosting

                      
Inspiration fået af Mette Skutter Elkjær www.metteskuttercakes.com

Der bliver ca. 20 stk af denne portion
Lime cupcake med merenque frosting med lakrids og lime skal

Du skal bruge:
2 æg
300 gr. sukker
300 gr. hvedemel
3 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
1,5 dl mælk
1,0 dl limesaft
200 gr. smeltet smør
100 gr Rå marcipan (i god kvalitet)
2 tsk blå birkes
Johan Bülow Raw lakrids til pynt
Skal fra økologisk limefrugt til pynt

Sådan gør du:
Pisk æg og sukker til en luftig masse.
Riv marcipanen og rør det i æggemassen. 
Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken og limesaften
Vend det smeltede smør forsigtigt ned i dejen til massen er ensartet blank.
Fyld dine cupcakeforme op (2/3-dele) 
Bag den midt i ovnen ved 175 grader uden varmluft i ca. 15. min.
Lad dine cupcake køle af i bageformen, da de så bedre holder formen.

Merenque frosting
Du skal bruge:
400 gr. flormelis
2 dk pasteuriserede æggehvider

Sådan gør du:
Alle ingredienserne blander i en skål og piskes til det er helt stift. Pisk ved højeste hastighed. 
HUSK at bruge frostifngen med det samme, da den ellers falder sammen. 
Sprøjt dine afkølede cupcakes med til 1M

Pynt med lakrids pulver og limeskal


God fornøjelse med bagningen og kan kun sige mums mums!


Send en kommentar