Sunde kerneboller uden mel
Med sundhed fokus deler jer denne lækre opskrifter med jer alle
Portionen giver ca 9-10 lækre boller
Du skal bruge:
5 æg
1 dl sesamfrø
1 dl blendede græskarkerner
1 dl blendede solsikkekerner
1 dl skyr
3 spsk fiber HUSK
1 spsk Stevia (kan undlades)
2 tsk bagepulver
2 tsk salt (kan undlades)
Jeg har også prøvet at tilsætte reven gulerod og det gør helt sikkert ikke bollen dårligere
Sådan gør du:
Bland de 5 æg med de blendede kerner og sesamfrø ( jeg blendede dem ikke helt fint, så bollerne blev lidt grovere).
Tilsæt resten af ingredienserne og "klat" bollerne ud på en bageplade med bagepapir.
Bag ved 175 grader (varmluft) i ca. 12-15 min. alt efter hvordan din ovn er.
Jeg bruger både bollerne som morgenmad, til frokost til en lækker salat eller med et stykke magert pålæg i og til aftensmaden, så erstatning for det usunde hvedebrød.
Kun fantasien sætter grænsen.
God fornøjelse med bagningen og husk de er super nemme og hurtige at lave og bage, da de ikke indeholder gær og derfor ikke skal hæve.
Kommentarer