søndag den 20. april 2014

Sunde kerneboller uden mel

Med sundhed fokus deler jer denne lækre opskrifter med jer alle

                        

Portionen giver ca 9-10 lækre boller

Du skal bruge:
5 æg
1 dl sesamfrø
1 dl blendede græskarkerner
1 dl blendede solsikkekerner
1 dl skyr
3 spsk fiber HUSK
1 spsk Stevia (kan undlades)
2 tsk bagepulver
2 tsk salt (kan undlades)

Jeg har også prøvet at tilsætte reven gulerod og det gør helt sikkert ikke bollen dårligere 

Sådan gør du:
Bland de 5 æg med de blendede kerner og sesamfrø ( jeg blendede dem ikke helt fint, så bollerne blev lidt grovere).
Tilsæt resten af ingredienserne og "klat" bollerne ud på en bageplade med bagepapir.
Bag ved 175 grader (varmluft) i ca. 12-15 min. alt efter hvordan din ovn er.

Jeg bruger både bollerne som morgenmad, til frokost til en lækker salat eller med et stykke magert pålæg i og til aftensmaden, så erstatning for det usunde hvedebrød. 
Kun fantasien sætter grænsen.

God fornøjelse med bagningen og husk de er super nemme og hurtige at lave og bage, da de ikke indeholder gær og derfor ikke skal hæve.

Send en kommentar