mandag den 28. april 2014

Himmelske chokolade muffin

Disse muffin er sprængfyldte med lækker chokolade og meget nemme at lave, hvis du lige trænger til et chokoladekick, så gang i "bageriet" 

                    
Portionen giver 12 stk. muffin

Det skal du bruge:
150 gr smør (rigtig smør ikke margarine)
150 gr mørk chokolade 50-60%
150 gr flødechokolade
100 gr god hvid chokolade
2 dl Cheasy fraiche 5%
1 dl minimælk
100 gr lys muscovadosukker
4 store æg
350 gr hvedemel
4 spsk kakaopulver
2 spsk bagepulver
2 spsk appelsin pasta
1 spsk rørsukker
1 håndfuld mandler
1 håndfuld usaltede pistacienødder

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft
Smelt smørret i micro-ovnen eller i en gryde, hvis du ingen micro-ovn har
Hak de 3 slags chokolade i grove stykker
Pisk creme fraiche, mælk, muscovadosukker , æg og smeltet smør godt sammen
Mel, kakao og bagepulver kommes i skålen og røres forsigtig sammen.
Hæld appelsin pasta i og rør det godt sammen.
Kom alt chokoladen i og vend det i dejen, så det er godt fordelt.

Brug en 12-huls muffinform og sæt dine papirforme i, så holder det bedre. Jeg har brugt nogle gule og orange wraps, men almindelig muffin forme kan også bruges.

Fordel dejen i de 12 forme.
Hak mandler og pistacie nødder groft og dys på muffin 
Drys derefter lidt rørsukker over hver muffin

Klar til at komme i den forvarmede ovn. Bages i ca. 20 min.
De må gerne være lidt ubagte og fugtige i midten, da det indre vil bage videre, mens de køler af.

Kan spises som de er, men vil også være lækre med lidt vanilleis og friske jordbær/hindbær 

Kagehilsner fra Charlottes Cupcake Bakery 💕

Send en kommentar