tirsdag den 3. december 2013

Marcipan med passion og havtorn

Det syrlige kontra det søde - dejlig smagsoplevelse

                       
Der bliver mellem 20-30 stk. konfekt af portionen alt efter hvor store du laver dem

Du skal bruge:
300 g råmarcipan Odense eller Anton Berg 
2-3 tsk Passion pulver 
Frysetørrede havtorn
Usaltede pistacie nødder til pynt
1 pose mørk overtrækschokolade
Lidt guldkugler til pynt
Guld glimmer
Gem lidt af marcipanen og kom lidt orange/gult pastafarve i og lav lidt blomster til pynt
Måske lidt flormelis til æltning af marcipanen

Sådan gør du:
Ælt marcipanen og kom passion pulver i og ælt det godt sammen, så pulveren og godt fordelt. 
Rul en eller to pølser og skær ud i passende stykker.
Smelt overtrækschokolade og temperere chokoladen, så den kommer under 40 grader (gerne omkring 35 grader), så får den den helt rigtige konsistens på chokoladen

Nu er du klar til at overtrække.
Derefter pynter du med frysetørret havtorn, usaltede pistacie nødder og en blomst lavet af indfarvet marcipan. Drys til sidst med guld-glimmer.

Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen!

God fornøjelse og Glædelig Jul


Send en kommentar