søndag den 29. december 2013

Kransekage med lakrids og hindbær


Så er det snart Nytår, så hvorfor ikke prøve en anderledes kransekage.
Jeg er selv stor fan af lakrids, så jeg synes det er vildt lækre.
Prøv dem - kan varmt anbefales!

                    
Der skal bruges:

350 gr. Marcipan
50 gr lakridsmarcipan
175 gr. Sukker
40 gr. Salty Liquorice Syrup fra Johan Bülow
15 gr. æggehvide
5 gr. Raw Liquorice Powder fra Johan Bülow
Hvid chokolade
Frysetørrede hindbær fra Exotic Mix- kan bestilles her
Usaltede pistacienødder fra Exotic Mix - kan bestilles her

Sådan gør du:
Marcipan og sukker røres sammen med håndmixer eller røremaskine
Æggehviderne hældes langsomt i og til sidst tilsættes lakridssirup

Kransekagestykkerne vejes af i stykker af 40 gr. og formes til kransekage.
Drysses med lakridspulver inden bagning.

Bages på 230 gr. C på dobbeltplade i ca. 10 min.
Afkøles og dyppes i hvid chokolade og drysses med frysetørrede hindbær og pistacienødder

Serveres kl. 24.00 Nytårsaften sammen med en lækker Champagne

 HAPPY NEW YEAR
Send en kommentar