lørdag den 23. november 2013

Marcipan konfekt m/Pina Colada og ananas flager

Lækre friske marcipan konfekt stykker - dem må du simpelhen prøve

                       
Der bliver mellem 20-30 stk. konfekt af portionen alt efter hvor store du laver dem

Du skal bruge:
300 g råmarcipan Odense eller Anton Berg 
1/2 dl Monin Pina Colada Sirup eller efter smag
100 gr kokosmel
Ananas flager fra Urtekram
Bitte små kugle-krymmel i hvide
Rød marcipan til små blomster (anden farve kan bruges efter ønske)
1 pose mørk overtrækschokolade
Sølv glimmer til pynt
Sølv sukkerkugler til pynt
Måske lidt flormelis til æltning af marcipanen

Sådan gør du:
Ælt marcipanen og kokos sammen og kom Pina Colada sirup i, her kan du måske få brug for lidt flormelis, hvis marcipan-massen bliver for klistret
Trille kugler i den størrelse du ønsker
Smelt overtrækschokolade og temperere chokoladen, så den kommer under 40 grader (gerne omkring 35 grader), så får den den helt rigtige konsistens på chokoladen

Lav små blomster af det rød marcipan med en udstikker og sæt en sølv kugle i midten af blomsten

Nu er du klar til at overtrække.
Drys til sidst med de små hvide kugler, ananas flager og sæt blomsten på
Slut af med sølv glimmer 

Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen!

God fornøjelse og Glædelig Jul

Send en kommentar