lørdag den 23. november 2013

Marcipan konfekt m/kokos, pistacie og hindbær

Lækker konfekt lige til at spise

                        
Der bliver mellem 20-30 stk. konfekt af portionen alt efter hvor store du laver dem

Du skal bruge:
300 g råmarcipan Odense eller Anton Berg 
100 g kokosmel
1/2 dl Monin Pistacie Sirup eller efter smag
Frysetørrede hindbær
50 g usaltede pistacie-nødder
1 pose mørk overtrækschokolade
1 pose hvid overtrækschokolade 
Rød glimmer til pynt
Måske lidt flormelis til æltning af marcipanen

Sådan gør du:
Ælt marcipanen, kokos, frysetørrede hindbær sammen og kom pistacie sirup i, her kan du måske få brug for lidt flormelis, hvis marcipan-massen bliver for klistret
Rul en eller to pølser og skær ud i passende stykker.
Smelt overtrækschokolade og temperere chokoladen, så den kommer under 40 grader (gerne omkring 35 grader), så får den den helt rigtige konsistens på chokoladen

Lav små hjerte af den hvide chokolade på et stykke bagepapir og start ikke på at overtrække før hjerterne er stivnet.

Nu er du klar til at overtrække.
Derefter pynter du med hakkede usaltede pistacie-nødder og frysetørrede hindbær, læg det hvide hjerte på inden den mørke chokolade stivner..
Drys til sidst med rød glimmer. 

Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen!

God fornøjelse og Glædelig Jul


Send en kommentar