lørdag den 23. november 2013

Marcipan konfekt med Orange

Lækkert og frisk stykke konfekt, som jeg bare ikke kan få nok af

                       
Der bliver mellem 20-30 stk. konfekt af portionen alt efter hvor store du laver dem

Du skal bruge:
300 g råmarcipan Odense eller Anton Berg 
Halv pakke Odense Orange Marcipan + lidt ekstra til pynt 
2-3 tsk Appelsin/orange pulver groft 
Syltede appelsinskræller til pynt
1 pose mørk overtrækschokolade
1 pose hvid overtrækschokolade 
Gul-glimmer
Måske lidt flormelis til æltning af marcipanen

Sådan gør du:
Ælt marcipanen og orange marcipan sammen og kom appelsin-pulver i og ælt det godt sammen, så pulveren og godt fordelt. 
Rul en eller to pølser og skær ud i passende stykker.
Smelt overtrækschokolade og temperere chokoladen, så den kommer under 40 grader (gerne omkring 35 grader), så får den den helt rigtige konsistens på chokoladen

Nu er du klar til at overtrække.
Derefter pynter du med Appelsin pulver, syltede appelsin-stykker og en blomst lavet af orange marcipanen. 
Drys til sidst med guld-glimmer.

Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen!

God fornøjelse og Glædelig Jul

Send en kommentar