lørdag den 23. november 2013

Konfekt m/kirsebær

Helt vildt lækker marcipan konfekt med kirsebær - skal prøves!

                      
Der bliver mellem 20-30 stk. konfekt af portionen alt efter hvor store du laver dem

Du skal bruge:
300 g råmarcipan Odense eller Anton Berg 
1/2 dl Monin Kirsebær Sirup eller efter smag
Frysetørret Kirsebær pulver
1 pose mørk overtrækschokolade
1 pose hvid overtrækschokolade 
Guld glimmer til pynt
Måske lidt flormelis til æltning af marcipanen

Sådan gør du:
Ælt marcipanen og frysetørret kirsebær pulver sammen og kom kirsebær sirup i, her kan du måske få brug for lidt flormelis, hvis marcipan-massen bliver for klistret
Rul en eller to pølser og skær ud i passende stykker.
Smelt overtrækschokolade og temperere chokoladen, så den kommer under 40 grader (gerne omkring 35 grader), så får den den helt rigtige konsistens på chokoladen

Lav små gitter af den hvide chokolade på et stykke bagepapir og start ikke på at overtrække før gitterne er stivnet.

Nu er du klar til at overtrække.
Læg det hvide chokolade gitter på inden den mørke chokolade stivner..
Drys til sidst med guld glimmer. 

Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen!

God fornøjelse og Glædelig Jul
Send en kommentar