fredag den 29. november 2013

Havregrynskugler med appelsin

Appelsin indikerer for mig også julen, så hvorfor ikke putte appelsin i havregrynskugler
Det er hermed afprøvet og med succes

                      
Portionen rækker til en 30-35 stk selvfølgelig alt efter størrelsen du laver dem i

Du skal bruge:
250 g smør (rigtig smør ej margarine)
200 g havregryn
Ca 250 g flormelis
2 spsk kakao-pulver i god kvalitet
Lidt appelsinsaft (presset fra friske appelsiner)
2-3 spsk appelsinpasta
Kokosmel til pyntning

Sådan gør du:
Bland smør og flormelis og rør det til en samlet masse
Bland derefter havregryn, saft, appelsinpasta og kakao i
Hvis massen er lidt klistret kommer du lidt mere flormelis i

Rul til kugler og rul den i kokosmel - kommer i en beholder og stilles i køleskab
Smager bedst når de er dejlig kolde

Alternativer:
Du kan udskifte appelsinpasta og saft med f.eks Bailey og rul dem i kokos og usaltede pistacie-nødder
Husk når du kommer spiritus i er de kun for voksne

God fornøjelse og Glædelig Jul
Send en kommentar