Lemon cupcake m/chokolade mousse og Lemon Curd frosting

Rigtig lækre og friske cupcakes med et pift af sødme via chokolade-moussen

                        
Lemon Cupcakes m/chokolademousse og Lemon Curd Frosting
Du skal bruge:
2 æg
300 gr. sukker
300 gr. hvedemel
3 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
2,5 dl mælk
200 gr. smeltet smør
20 gr. Lemon Pasta
Skal fra reven citron

Sådan gør du:
Pisk æg og sukker til en luftig masse. Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken. Vend det smeltede smør forsigtigt ned i dejen til massen er ensartet blank.
Fyld dine cupcakeforme op (2/3-dele) 
Bag den midt i ovnen ved 175 grader uden varmluft i ca. 15. min.
Lad dine cupcake køle af i bageformen, da de så bedre holder formen.
Så er de klar til chokolademousse i midten

Udhul dine cupcake med en cupcake-udhuler
Fyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage. 
Du kan selv lave en chokolademousse eller købe noget der blot skal blandes op med piskefløde, du kan også bruge Nutella eller karamelcreme. 

Lemon Curd frosting
Du skal bruge:
250 gr. blødt smør (skal være rigtig smør ikke margarine)
450 gr. flormelis
4 tsk. vaniljesukker eller 2 tsk vanilje-ekstrakt
1/2 glas Lemon Curd - mere eller mindre efter smag

Sådan gør du:
Alle ingredienserne blander i en skål og piskes til en luftig creme med din elpisker. Når du kan trække frostingen op i en spids og den ikke falder sammen er den klar til brug.

Jeg har pyntet med fondant blomster, frisk frugt og pistacienødder.

God fornøjelse med bagningen!

Kommentarer

Populære opslag