søndag den 8. september 2013

Chokolade/appelsin cupcakes m/Pistacie frosting

Chokolade med et strejf af appelsin - mums!

                   

Opskrift svarer til ca. 24 stk. cupcakes i alm. størrelse

Chokolade/appelsin cupcakes
Du skal bruge:
2 æg
300 gr. sukker
300 gr. hvedemel
3 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
2,5 dl mælk
200 gr. smeltet smør
20 gr. appelsinpasta

Sådan gør du:
Pisk æg og sukker til en luftig masse. Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken og appelsinpasta. Vend det smeltede smør forsigtigt ned i dejen til massen er ensartet blank.
Fyld dine cupcakeforme op (2/3-dele)..
Bag den midt i ovnen ved 175 grader uden varmluft i ca. 15. min.
Lad dine cupcake køle af i bageformen, da de så bedre holder formen.
Så er de klar til frosting!

Pistacie frosting
Du skal bruge:
250 gr. blødt smør (skal være rigtig smør ikke margarine)
450 gr. flormelis
4 tsk. vaniljesukker eller 2 tsk vanilje-ekstrat
1/2 dl Monin Pistacie Sirup (mere eller mindre efter smag)
Hakkede usaltede pistacienødder

Sådan gør du:
Alle ingredienserne blander i en skål og piskes til en luftig creme med din elpisker. Når du kan trække frostingen op i en spids og den ikke falder sammen er den klar til brug.


Pynt med fine fondant blomster!
Send en kommentar