søndag den 11. august 2013

Vanilje/chokolade cupcake m/passion frosting

Endnu en lækker cupcake fra Charlottes Cupcake Bakery


                             
Opskrift svarer til ca. 24 stk. cupcakes i alm. størrelse

Vanilje Cupcakes m/chokoladestykker og hindbær 
Du skal bruge:
2 æg
300 gr. sukker
300 gr. hvedemel
3 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
2,5 dl mælk
200 gr. smeltet smør
150 gr mørk chokolade
Lidt friske hindbær

Sådan gør du:
Pisk æg og sukker til en luftig masse. Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken. Vend det smeltede smør forsigtigt ned i dejen til massen er ensartet blank.
Fyld dine cupcakeforme op (2/3-dele) og læg et hindbær i dejen.
Bag den midt i ovnen ved 175 grader uden varmluft i ca. 15. min.
Lad dine cupcake køle af i bageformen, da de så bedre holder formen.
Så er de klar til frosting!

Passion frosting
Du skal bruge:
250 gr. blødt smør (skal være rigtig smør ikke margarine)
450 gr. flormelis
4 tsk. vaniljesukker eller 2 tsk vanilje-ekstrat
1/2 dl Monin Passion Sirup (mere eller mindre efter smag)
1-2 tsk Passion Pulver 


Sådan gør du:
Alle ingredienserne blander i en skål og piskes til en luftig creme med din elpisker. Når du kan trække frostingen op i en spids og den ikke falder sammen er den klar til brug.

Jeg har pyntet med fondant, men du kan også vælge at pynte med friske frugter eller hvad du har lyst til.
Send en kommentar