søndag den 7. juli 2013

Hindbær/Hyldeblomst Cupcake m/Bailey Frosting

Denne cupcake er en rigtig lækker kombination med sol og sommer

Denne portion er til 12 stk. alm. cupcakes
Hindbær/Hyldeblomst Cupcakes
Du skal bruge:
200 gr. smør
175 gr. sukker
3 æg
1 spsk vaniljesukker
100 gr. revet marcipan
1/2 dl hyldeblomst saft
200 gr hvedemel
2 tsk bagepulver
12 friske store hindbær

Til pynt
12 stk. store hindbær
20 g usaltede pistacie-nødder som hakkes

Sådan gør du:
Rør smør og sukker til en cremet masse og kom æggene i og pisk grundigt
Kom marcipan, Hyldeblomst saft og vanillesukker i og rør grundigt rundt i dejen
Så kommer du mel og bagepulver i som vendes i dejen
Fyld cupcakeformene 2/3 og kom hindbærret i og dæk det med en lille klat dej
Så er det var at være klar til bagning
Bages 175 C i ca. 15-20 min.

Bailey Frosting

Du skal bruge:
250 gr. blødt smør (skal være rigtig smør ikke margarine)
450 gr. flormelis
4 tsk. vaniljesukker eller 2 tsk vanilje-ekstrat
1/2 dl Bailey
Pas på det ikke bliver for flydende - ellers tilsæt lidt mere flormelis
Jeg har pyntet cupcakes med 2 farvet frosting i en 2D tyl - den ene halvdel frosting er tilsat lidt pink pasta farve.
Send en kommentar