Gulerodscupcakes m/hyldeblomst/passion frosting

Min datter Stephanie og min mad Erik skulle begge have feriekage med på deres arbejde.
Så der er i dag blevet bagt cupcakes

Opskrift svarer til ca. 24 stk. cupcakes i alm. størrelse

Gulerods Cupcakes
Du skal bruge:
2 æg
300 gr. sukker
300 gr. hvedemel
3 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
2,5 dl mælk
200 gr. smeltet smør
150-200 gr reven gulerød
1 tsk kardemomme
2 tsk kanel

Sådan gør du:
Pisk æg og sukker til en luftig masse. Kom de revne gulerødder i. Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken. Vend det smeltede smør forsigtigt ned i dejen til massen er ensartet blank.
Fyld dine cupcakeforme op (2/3-dele). 
Bag den midt i ovnen ved 175 grader uden varmluft i ca. 15. min.
Lad dine cupcake køle af i bageformen, da de så bedre holder formen.
Så er de klar til frosting!

Hyldeblomst/passion Frosting
Du skal bruge:
250 gr. blødt smør (skal være rigtig smør ikke margarine)
450 gr. flormelis
4 tsk. vaniljesukker eller 2 tsk vanilje-ekstrat
1/2 dl Monin Hyldeblomst Sirup (mere eller mindre efter smag)
1-2 tsk Passion Pulver

Sådan gør du:
Alle ingredienserne blander i en skål og piskes til en luftig creme med din elpisker. Når du kan trække frostingen op i en spids og den ikke falder sammen er den klar til brug.

Pynt med hakkede usaltede pistacie-nødder eller hakkede mandler, jordbær, blåbær og evt. en lille fondant-blomst.

Kommentarer

Populære opslag