onsdag den 31. juli 2013

Chokolade cupcake m/pistacie frosting

Denne cupcake er lavet under mottoet "keep it simple"
Rigtig lækker og frisk cupcake, lige til festen eller hvis du bare er lækkersulten!

Portionen passer til ca. 12-15 cupcakes
Jeg har brugt Wilton 1M tyl til at pynte med.

Chokolade cupcake med pistacie frosting
Det skal du bruge:
200 gr. smør
175 gr. sukker
3 æg
1 spsk vaniljesukker
100 gr. revet marcipan
2 spsk kakao
200 gr hvedemel
2 tsk bagepulver
Usaltede pistacienødder
Sådan gør du:
Rør smør og sukker til en cremet masse og kom æggene i og pisk grundigt
Kom marcipan og vanillesukker i og rør grundigt rundt i dejen
Så kommer du mel, kakao og bagepulver i som vendes i dejen
Så er det var at være klar til bagning
Bages 175 C i ca. 15-20 min.
Fyld kun formen halvt op - for de hæver rigtig meget!

Pistacie Frosting
Du skal bruge:
250 gr. blødt smør (skal være rigtig smør ikke margarine)
450 gr. flormelis
4 tsk. vaniljesukker eller 2 tsk vanilje-ekstrakt
1/2 dl Monin Pistacie Sirup (mere eller mindre efter smag)


Sådan gør du:
Alle ingredienserne blander i en skål og piskes til en luftig creme med din elpisker. Når du kan trække frostingen op i en spids og den ikke falder sammen er den klar til brug.
 
Pynt med fondant-blomst og de usaltede pistacienødder!
Send en kommentar