onsdag den 26. juni 2013

Paradis Cupcake m/blåbær og Mascapone/Hvid Chokolade Frosting

Hvorfor ikke komme en tur i Paradis
Prøv disse lækre cupcakes - eller bestil dem på charlotteludvigsen@mail.dk til din næste fest!

 
Der bliver 10-12 stk. alm. størrelse af denne portion

CUPCAKE
Det skal du bruge:
1 æg
150 gr. sukker
150 gr. hvedemel
0,5 tsk. Vanille-sukker
1 tsk. bagepulver
1,25 dl Mælk
100 gr. Bagemargarine
1 bk. Blåbær
1 Bk jordbær (ikke for store)
1 Citron

HVID CHOKOLADE/MASCAPONE FROSTING
Det skal du bruge:
100 g blødt smør
300 g flormelis
200 g mascarpone
200 g hvid chokolade (uden nødder)

PYNT
Det skal du bruge:
50 g usaltede pistacie-nødder (kan selv medbringe dette)
Jordbær og Blåbær
250 gr. Overtrækschokolade mørk HELST CARLETTI ELLER ODENSE størkner bedst

Sådan gør du:
Pisk æg og sukker til en luftig masse. 
Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken. 
Vend det smeltede smør forsigtigt ned i dejen til massen er ensartet blank.
Fyld dine cupcakeforme op (2/3-dele). 
Kom blåbær i hver cupcake
Bag den midt i ovnen ved 175 grader uden varmluft i ca. 12-15. min.
Lad dine cupcake køle af i bageformen, da de så bedre holder formen.

Pisk smør og flormelis, og tilsæt mascarpone. 
Smelt mælkechokoladen over et vandbad, og rør den i cremen. 
Så er frostingen klar til at komme på dine cupcakes

Pynt dine cupcakes med jordbær, blåbær og hakkede usaltede pistacie-nødder
Afslut med et chokolade hjerte eller anden figur efter ønske 

God bagelyst!




Send en kommentar