Frosting til cupcakes
Frosting er lækkert at bruge, da det holder formen og ikke flyder ud.
Jeg har til alle disse cupcakes brugt tyl 1M og lavet en swirl
Pistacie Frosting - nok til 20 stk. cupcake
Pynt med usaltede pistacienødder og blomster i fondant
Passion Frosting - nok til 20 stk. cupcake
Pynt med frysetørrede hindbær og blomster i fondant
Jeg har til alle disse cupcakes brugt tyl 1M og lavet en swirl
Pistacie Frosting - nok til 20 stk. cupcake
Du skal bruge:
250 gr. blødt smør (skal være rigtig smør ikke margarine)
450 gr. flormelis
4 tsk. vaniljesukker eller 2 tsk vanilje-ekstrat
1/2 dl Monin Pistacie Sirup (mere eller mindre efter smag)
Sådan gør du:
Alle
ingredienserne blander i en skål og piskes til en luftig creme med din
elpisker. Når du kan trække frostingen op i en spids og den ikke falder
sammen er den klar til brug.
Pynt med usaltede pistacienødder og blomster i fondant
Passion Frosting - nok til 20 stk. cupcake
Du skal bruge:
250 gr. blødt smør (skal være rigtig smør ikke margarine)
450 gr. flormelis
4 tsk. vaniljesukker eller 2 tsk vanilje-ekstrat
1/2 dl Monin Passion Sirup (mere eller mindre efter smag)
2 tsk. Passion pulver
Sådan gør du:
Alle
ingredienserne blander i en skål og piskes til en luftig creme med din
elpisker. Når du kan trække frostingen op i en spids og den ikke falder
sammen er den klar til brug.
Pynt med frysetørrede hindbær og blomster i fondant
Kommentarer