søndag den 12. maj 2013

Frosting til cupcakes

Frosting er lækkert at bruge, da det holder formen og ikke flyder ud.
Jeg har til alle disse cupcakes brugt tyl 1M og lavet en swirl

Pistacie Frosting - nok til 20 stk. cupcake
Du skal bruge:
250 gr. blødt smør (skal være rigtig smør ikke margarine)
450 gr. flormelis
4 tsk. vaniljesukker eller 2 tsk vanilje-ekstrat
1/2 dl Monin Pistacie Sirup (mere eller mindre efter smag)

Sådan gør du:
Alle ingredienserne blander i en skål og piskes til en luftig creme med din elpisker. Når du kan trække frostingen op i en spids og den ikke falder sammen er den klar til brug.

Pynt med usaltede pistacienødder og blomster i fondant

Passion Frosting - nok til 20 stk. cupcake
Du skal bruge:
250 gr. blødt smør (skal være rigtig smør ikke margarine)
450 gr. flormelis
4 tsk. vaniljesukker eller 2 tsk vanilje-ekstrat
1/2 dl Monin Passion Sirup (mere eller mindre efter smag)
2 tsk. Passion pulver

Sådan gør du:
Alle ingredienserne blander i en skål og piskes til en luftig creme med din elpisker. Når du kan trække frostingen op i en spids og den ikke falder sammen er den klar til brug.

Pynt med frysetørrede hindbær og blomster i fondant
Send en kommentar