Cupcake m/kirsebær frosting
En lækker og frisk cupcake
Opskrift svarer til ca. 24 stk. cupcakes i alm. størrelse
Kirsebær Frosting
1-2 tsk Kirsebær Pulver
Pynt med frisk frugt - jeg havde ikke lige nogen kirsebær, så det blev jordbær
Opskrift svarer til ca. 24 stk. cupcakes i alm. størrelse
Vanilje Cupcakes m/chokoladestykker
Du skal bruge:
2 æg
300 gr. sukker
300 gr. hvedemel
3 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
2,5 dl mælk
200 gr. smeltet smør
150 gr mørk chokolade
Sådan gør du:
Pisk
æg og sukker til en luftig masse. Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken. Vend det smeltede smør
forsigtigt ned i dejen til massen er ensartet blank.
Fyld dine cupcakeforme op (2/3-dele).
Bag den midt i ovnen ved 175 grader uden varmluft i ca. 15. min.
Lad dine cupcake køle af i bageformen, da de så bedre holder formen.
Så er de klar til frosting!
Du skal bruge:
250 gr. blødt smør (skal være rigtig smør ikke margarine)
450 gr. flormelis
4 tsk. vaniljesukker eller 2 tsk vanilje-ekstrat
1/2 dl Monin Kirsebær Sirup (mere eller mindre efter smag)1-2 tsk Kirsebær Pulver
Sådan gør du:
Alle
ingredienserne blander i en skål og piskes til en luftig creme med din
elpisker. Når du kan trække frostingen op i en spids og den ikke falder
sammen er den klar til brug.
Pynt med frisk frugt - jeg havde ikke lige nogen kirsebær, så det blev jordbær
Kommentarer
Super fin side med mange gode opskrifter.
Er helt vild med din afpyntning af dine cupcakes.
Desuden er jeg helt vild med at du bruger sirup i din frosting, det må jeg prøve næste gang jeg laver cupcakes. Har nemlig gang i en rabarber sirup.
Christina
Hvor køber du din sirup?
Hilsen Kristina
De sirup jeg bruger er fra Monin - jeg har købt de fleste af mine i Tyskland - Scandinavian Park, da de er billige der og de har mange at vælge imellem.
De er super lækre både til kage, men også til din Cafe Latte.
Tak fordi du kiggede forbi min blog!