mandag den 4. februar 2013

Gulerodscupcake m/Cream Cheese-frosting

Så er det vist tid til en opskrift på nogle cupcake - Gulerodscupcake

Opskrift svarer til ca. 24 stk. cupcakes i alm. størrelse

Gulerodscupcake
Du skal bruge:
2 æg
300 gr. sukker
300 gr. hvedemel
3 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
2,5 dl mælk
200 gr. smeltet smør
100 gr. groftrevne gulerødder
2 tsk. kanel
1 tsk. kardemomme

Sådan gør du:
Pisk æg og sukker til en luftig masse. Tilsæt de tørre ingredienser, samt gulerødder og pisk det sammen med mælken. Vend det smeltede smør forsigtigt ned i dejen til massen er ensartet blank.

Fyld dine cupcakeforme op (2/3-dele). 
Bag den midt i ovnen ved 175 grader uden varmluft i ca. 15. min.
Lad dine cupcake køle af i bageformen, da de så bedre holder formen.
Disse kan smager fantastisk med Cream Cheese-Frosting, så det får du også lige opskriften på.

Cream Cheese Frosting
Du skal bruge:
200 gr. cream cheese (ikke light)
100 gr. blødt smør (skal være rigtig smør ikke margarine)
500 gr. flormelis
4 tsk. vaniljesukker

Sådan gør du:
Alle ingredienserne blander i en skål og piskes til en luftig creme med din elpisker. Når du kan trække frostingen op i en spids og den ikke falder sammen er den klar til brug.

Du kan tilsætte pastafarver til frostingen hvis du ønsker en bestemt farve.

HELT SIKKERT VÆRD AT PRØVE - SMAGER FANTASTISK!


 



Send en kommentar