Lakrids Cupcake

Så blev der bagt lakrids cupcakes med chokolade frosting - de skal prøves!
Opskriften finder nu nedenfor:


Der bliver mellem 10-12 cupcakes af denne portion ved brug af alm. størrelse cupcakeforme

Cupcakes:
125 gr. hvedemel
150 gr. sukker
1 1/2 tsk bagepulver
50 gr. blødt smør eller bagemargarine
1 1/4 dl minimælk 
1 æg
1 dl Sweet Liquorice sirup fra Johan Bülow
1 tsk Fine Liquorice powder fra Johan Bülow

Chokolade Frosting:
300 gr. Flormelis
40 gr. Kakao
125 gr. smør
3-6 spsk Minimælk
20 gr. usaltede pistacia-nødder
1 tsk Raw Liguorice powder fra Johan Bülow

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 170 grader varmluft
Kom mel, sukker, bagepulver, Fine Liquorice powder og smør i en skål sammen med mælk
Pisk det godt sammen. Tilsæt æg og pisk det hele godt sammen.
Tilsæt til sidst Sweet Liquorice sirup og vend det hele sammen.

Fyld 10-12 alm cupcakeform halvt op og bag dem i ovnen i ca. 20 min.
Lad kagerne køle af og lav frostingen imens.

Frosting:
Hæld flormelis og kakao i en skål sammen med mælk og blødt smør
Pisk stille til det begynder at samle sig. Pisk herefter kraftig i omkring 3 min, så frostingen
bliver dejlig luftig.

Pynt de kolde kagerne med den færdige frosting, hakkede usaltede pistacie-nødder og et drys Raw Liquorice Powder og server.

 Her ser du produkter fra Johan Bülow som jeg har brugt.
Disse kan købes i f.eks. Kræmmerhus Slagelse eller Næstved
Så kig forbi butikken eller bestil på nettet www.kraemmerhus.com


Kommentarer

Populære opslag