Cupcake med citrus-frosting
Lækker frisk cupcake - ja man bliver næsten helt i forårshumør!
Her er god og lækker opskrift på cupcakes
Holder sig frisk rigtig længe!
Cupcakes
(12 stk.)
200 gr. smør
175 gr. sukker
3 æg
1 spsk vaniljesukker
100 gr. revet marcipan
1/2 dl appelsinsaft (gerne friskpresset)
200 gr hvedemel
2 tsk bagepulver
Rør smør og sukker til en cremet masse og kom æggene i og pisk grundigt
Kom marcipan, appelsin saft og vanillesukker i
og rør grundigt rundt i dejen
Så kommer du mel og bagepulver i som vendes i dejen
Så er det var at være klar til bagning
Bages 175 C i ca. 15-20 min.
Fyld kun formen halvt op - for de hæver rigtig meget!
Antallet er baseret på at man bruges alm. størrelse cupcake-forme og at de kun fyldes halvt op!
Citrus-frosting
360 gr. flormelis
50 gr. smør
1,5 tsk Vanille-sukker
0,5 dl lun mælk
Reven skal fra ubehandlet citron
Alle ingredienser blandes i en skål og piskes til en luftig creme med elpisker. Når du kan trækkes frostingen op i en spids med din elpisker, og spidsen ikke falder sammen, så er frostingen færdig.
Du kan evt. tilsætte lidt mere flormelis hvis den virker lidt for blød/tynd.
Du kan farve din frosting med pastafarver.
Så puttes frostingen i en sprøjteposte og du kan pynte dine cupcakes.
Velbekommen!
Kommentarer