Blåbær Cupcake med frosting
Så blev der lige prøvet en gang Blåbær Cupcake
med Mascapone frosting - mums
Se opskrift nedenfor:
Blåbær Cupcake
(12 stk.)
200 gr. smør
175 gr. sukker
3 æg
1 spsk vaniljesukker
100 gr. revet marcipan
Lidt revet citronskal og saft efter smag
200 gr hvedemel
2 tsk bagepulver
1 bakke blå (til cupcake og pynt)
Usaltede pistacienødder
Frysetørrede hindbær
Rør smør og sukker til en cremet masse og kom æggene i og pisk grundigt
Kom marcipan, citronskal/saft og vanillesukker i
og rør grundigt rundt i dejen
Så kommer du mel og bagepulver i som vendes i dejen
Så er det var at være klar til bagning
Bages 175 C i ca. 15-20 min.
Fyld kun formen halvt op - for de hæver rigtig meget!
Antallet er baseret på at man bruges alm. størrelse cupcake-forme og at de kun fyldes halvt op!
Mascapone Frosting
250 gram Mascapone
150 gram Flormelis
1 ubehandlet citron
Saft fra en citron
Dette blandes - ønskes en fastere frostning kommer du blot mere flormelis i.
Du kan også blande frostingen med pastafarver
Mascapone Frosting
250 gram Mascapone
150 gram Flormelis
1 ubehandlet citron
Saft fra en citron
Dette blandes - ønskes en fastere frostning kommer du blot mere flormelis i.
Du kan også blande frostingen med pastafarver
Kommentarer