mandag den 7. januar 2013

Blåbær Cupcake med frosting

Så blev der lige prøvet en gang Blåbær Cupcake
med Mascapone frosting - mums

Se opskrift nedenfor:

Blåbær Cupcake
(12 stk.)
200 gr. smør
175 gr. sukker
3 æg
1 spsk vaniljesukker
100 gr. revet marcipan
Lidt revet citronskal og saft efter smag
200 gr hvedemel
2 tsk bagepulver
1 bakke blå (til cupcake og pynt)
Usaltede pistacienødder
Frysetørrede hindbær

Rør smør og sukker til en cremet masse og kom æggene i og pisk grundigt
Kom marcipan, citronskal/saft og vanillesukker i
og rør grundigt rundt i dejen

Så kommer du mel og bagepulver i som vendes i dejen

Så er det var at være klar til bagning

Bages 175 C i ca. 15-20 min.
Fyld kun formen halvt op - for de hæver rigtig meget!

Antallet er baseret på at man bruges alm. størrelse cupcake-forme og at de kun fyldes halvt op!

Mascapone Frosting

250 gram Mascapone
150 gram Flormelis
1 ubehandlet citron
Saft fra en citron

Dette blandes - ønskes en fastere frostning kommer du blot mere flormelis i.
Du kan også blande frostingen med pastafarver


Send en kommentar