onsdag den 12. september 2012

Lækker chokoladekage

Så har du mulighed for at få opskriften på den kage
jeg bruger til Festkagekurser i Kræmmerhusets Kageværksted

Opskriften kan også hentes i vores butik i Slagelse eller Næstved

500 gr. mel
600 gr. sukker
100 gr. kakao
45 gr. natron
35 gr. vanillesukker 
(eller kornene fra 1 polynesisk vanillestang)
1,5 dl neutral olie
8 dl kærnemælk


 
Opskriften er dobbelt portion, så ønsker du kun en kage, skal du halvere mængde af ingredienser

Alle de tørre ingredienser blandes først. Derefter tilsættes de resterende ingredienser. Det hele røres til en ensartet masse, og fyldes i en bageform i størrelsen ca. ø22-25 cm 

Sættes i midten af en 200 gr. varm ovn med varm ovn med over- og undervarme i ca. 30-45 min. alt efter størrelsen på bageformen. God fornøjelse!
Kagen er egnet til at fryse!

Send en kommentar