Nutella Creme til opsmøring

Denne creme skal du prøve, hvis du er kørt lidt træt i 
almindelige smør-creme, mums siger jeg bare!

Nutella creme er super til opsmøring af kager, da den
bliver hård, og som ekstra bonus smager den skønt

Her er opskriften, som du selvfølgelig bare selv
 ganger op med den mængde du skal bruge:

100 gr blød smør
100 gr flormelis
100 gr Nutella

Hæld alle delene i en skål og rør/pisk det grundig sammen,
så det er let og luftigt.

Smør kagen op og overtræk med fondant og gå igang med pyntningen.

God fornøjelse.

Kommentarer

Kageleg sagde…
Jeg har prøvet den opskrift før, men uanset hvor længe jeg piskede (i røremaskinen, så jeg lod den stå i evigheder), så blev den ved med at være grynet - som om flormelisen ikke vil opløses. Nogen tips?
Hej Kageleg

Prøv evt. at opløse flormelisen i lidt vand og så lad være med at piske for længe, da det godt kan få det til at blive grynet og skille.
Håber det løser dit problem.

Jeg bruger det med succes og det smager jo fantastisk
Kh Charlotte
Pippiiii sagde…
Jeg pisker ALTID smør og flormelis helt hvidt FØR jeg putter nutellaen i.. Så lover jeg dig at det ikke bliver grynet.. Chokoladen kan ikke tåle at blive pisket så længe nemlig, så er det den gryner :)

Populære opslag