onsdag den 25. januar 2012

Hjemmelavede lakridsmandler

Der blev også lige tid til at lave en gang lakridsmandler
Opskriften får du her

Så kig nedenfor hvis du selv har lyst at prøve

Opskriften er fra det nyeste Magasin
Jeanne d'Arc Living side 119

Mums! Mums! God fornøjelse
  • 100 g mandler
  • 100 g chokolade mindst 70% kakao
  • 1 spsk Raw Liguorice Powder (kan købes i www.kraemmerhus.com)
  • 2 spsk usødet kakao
  • Rist mandler ved 200 gr i ca. 8 minutter. Lad dem køle helt af. Smelt chokoladen over vandbad og vend mandlerne heri. Tag dem op med en gaffel og slå overskydende chokolade af på kanten af skålen. Bland Raw Liquorice Powder og kakao og vend mandlerne i blandingen, inden chokoladen størkner. Lad dem tørre og kom dem over i en si og ryst det overskydende pulver af.



Send en kommentar