Hvem er Charlotte


Mit navn er Charlotte og jeg bor i Slagelse sammen med min mand Erik og min hund Molly. 

Jeg har deltaget i kageprogrammet Kagekampen på Kanal 5 som startede i september 2013. Rigtig sjov og læreri oplevelse.

Jeg startede denne hobby i 2011 og elsker det.  Det er bare min passion af lave flotte kager, som selvfølgelig også skal smage godt. Min største passion er cupcakes som jeg eeelsker.
Derfor har jeg lavet bloggen Charlottes Cupcake Bakery, så jeg kan dele mine kreationer med jer. I starten pyntede jeg min kager og cupcakes meget med fondant, men tiden har lært mig at smag er vigtigere end udseende, så derfor prøver jeg nu kun med naturlig pynt.
Selvfølgelig kan der bestilles med fondant, hvis det er et ønske.
 
Alt hvad jeg laver af kager, cupcake, konfekt og andet vil der være opskrifter på, så du selv kan gå i gang med bagningen. Har du ikke modet på dette kan du også bestille ved MIG, det gøres ved at skrive en mail til mig. Da jeg har andet arbejde ved siden af denne hobby, skal jeg have bestillinger 3-4 uger før det skal bruges.

Har du spørgsmål til mig, er du velkommen til, at skrive til mig på min mail.  
 
God fornøjelse med bagningen og jeg håber du finder inspiration her på siden og husk det er altid "kagedag" for hver dag er en fest!  

Ønsker du ikke selv at bage og pynte, så kan du bestille ved mig på cludvigsen@icloud.com

Kommentarer

Trylleæblet sagde…
HEj Charlotte
Sikke en fin side du har, men det er meget svært at læse hvad der står med dine font du har valgt desværre .... :-)

KH Pia
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Tak Pia og tak for din feed-back.
Har prøvet med en mere almindelig font - håber du kan læse teksten bedre nu.
Kh Charlotte
SineN sagde…
hej charlotte :)

jeg ville lige hører om noget.. er du registreret som virksomhed eller laver du bare kagerne derhjemme som man kan bestille ? (overvejer nemlig lidt det samme, bare rolig bor i Fredericia så er ikke en konkurrent ;) hehe) men jeg vil nemlig gerne begynde at sælge mine kager og cupcakes per bestilling, men er i tvivl om jeg skal oprette en desideret "virksomhed" når jeg bare bruger facebook og venner og familie.. håber du kan give svar...
Hej SineN
Tak for din besked og det lyder da spændende med dit hjemme-projekt. Jeg kører det indtil videre bare som en hobby, men på sigt kunne det godt blive noget mere fast.
Jeg har også min blog for at dele mine opskrifter og ideer med andre bage- og kageelskere. Har du måske også din egen blog, så vil jeg da meget gerne også kigge med der.
Skriv endelig hvis der er mere du gerne vil vide, dejligt når andre har samme passion som en selv.
Kh Charlotte

Populære indlæg