JULE-konfekt med Pistacie og Marcipan
Elsker bare den søde juletid. Der er bare så meget lækkert man kan lave,
og det er jo også dejligt at forkæle nogen med lidt lækre hjemmelavede
jule-godter!
Jeg bruger også konfekt til nytår i stedet for kransekage - det er jo altid muligt at pynte dem lidt mere nytårsagtigt - God fornøjelse!
Der bliver mellem 20-30 stk. af portionen alt efter hvor store du laver dem
Jeg bruger også konfekt til nytår i stedet for kransekage - det er jo altid muligt at pynte dem lidt mere nytårsagtigt - God fornøjelse!
Der bliver mellem 20-30 stk. af portionen alt efter hvor store du laver dem
Du skal bruge:
350-400 gr. råmarcipan Odense Marcipan
1/2 pose Odense Marcipan Pistacie-masse
1 pose mørk overtrækschokolade 200 gr
Lidt Sølv-støv-pulver fra Odense Marcipan
Lækre grønne usaltede pistacie-nødder fra ExoticMix klik her
Nogen af pistacienødderne hakker du i fine som stykker til pynt.
Alle tingene fra Odense Marcipan har jeg købt klik her
Sådan gør du:
Rul en eller to pølser af marcipanen. Lav en fuge/uddybning med enden af
en ske og fyld Pistacie-massen i fordybningen. Skær den nu ud i
passende stykker - 2-3 cm eller hvad du selv synes.
Smelt
overtrækschokolade og temperere chokoladen, så den kommer under 40
grader (gerne omkring 32-35 grader), så får den den helt rigtige konsistens
på chokoladen
Nu
er du klar til at overtrække. Læg en pistatie-nød på toppen og drys lidt af de hakkede pistacienødder på hvert stykke.
Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen!
God fornøjelse og Glædelig Jul
Charlotte
Charlottes Cupcake Bakery
Kommentarer