GULD-JULE-KUGLER med Marcipan og Nougat
GULD og JUL er bare noget der hører sammen, så hvorfor ikke lave en lækker GULD-JULE-KUGLE der smager skønt og "klæder" julebordet.
Der bliver mellem 20-30 stk. af portionen alt efter hvor store du laver dem
Ælt marcipan og nougat sammen - det er lidt lettere, hvis du først skære nougaten ud i stykker.
Sørg for at nougaten er godt fordelt i marpicanen.
Rul nu ca. 20-30 kugler i den størrelse du ønsker.
Der bliver mellem 20-30 stk. af portionen alt efter hvor store du laver dem
Du skal bruge:
350-400 gr. råmarcipan Odense Marcipan
1/2 pk Odense Marcipan Nougat (eller mere alt efer smag og behag)
1 pose mørk overtrækschokolade 200 gr
Lidt Guld-støv-pulver fra Odense Marcipan
Alle tingene fra Odense Marcipan har jeg købt klik her
Sådan gør du:
Ælt marcipan og nougat sammen - det er lidt lettere, hvis du først skære nougaten ud i stykker.
Sørg for at nougaten er godt fordelt i marpicanen.
Rul nu ca. 20-30 kugler i den størrelse du ønsker.
Smelt
overtrækschokolade og temperere chokoladen, så den kommer under 40
grader (gerne omkring 32-35 grader), så får den den helt rigtige konsistens
på chokoladen
Nu
er du klar til at overtrække. Lad chokoladerne størkne på et stykke bagepapir inden du ruller dem i guldstøv. Kom 1 tsk fuld guldstøv i en frostpose og kom de størknede chokolade i posen og ryst forsigtigt.
Opbevares køling i en lufttæt box eller spises med det samme.
Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen!
God fornøjelse og Glædelig Jul
Charlotte
Charlottes Cupcake Bakery
Kommentarer