Marcipan-konfekt med Passion og drysset med Havtorn


Denne kombination af det søde og det syrlige elsker jeg. Prøv denne opskrift, du bliver ikke skuffet.

Der bliver mellem 20-30 stk. af portionen alt efter hvor store du laver dem

Du skal bruge:
350-400 gr. råmarcipan Odense Marcipan
1/2 dl Monin Passion Sirup
Lidt flormelis til æltning af sirup og marcipan
1 pose mørk overtrækschokolade
1 pose hvid overtrækschokolade 
Frysetørret havtorn - gerne som pulver
Alle tingene fra Odense Marcipan har jeg købt klik her

Sådan gør du:
Ælt marcipan og Passion Sirup sammen, brug evt. lidt flormelis hvis marcipanen bliver lidt klistret.
Rul en eller to pølser af marcipanen. 
Skær den nu ud i passende stykker - 2-3 cm eller hvad du selv synes.

Smelt overtrækschokolade og temperere chokoladen, så den kommer under 40 grader (gerne omkring 32-35 grader), så får den den helt rigtige konsistens på chokoladen

Nu er du klar til at overtrække. Overtræk først med den mørke chokolade og drys med frysetørret havtorn-pulver. Nu smeltes den hvide chokolade, som blandes sammen med resten af det mørke. Så får du en lys chokolade. Kom dette i en sprøjtepose og lav zig zag på hvert stykke chokolade og læg sukkerpynt ovenpå - jeg har brugt et snefnug fra Dr. Oetker.

Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen!

God fornøjelse og Glædelig Jul

Kommentarer

Populære indlæg