tirsdag den 6. december 2016

Hjemmelavet marcipan-konfekt med Pistacie

Elsker bare den søde juletid. Der er bare så meget lækkert man kan lave, og det er jo også dejligt at forkæle nogen med lidt lækre hjemmelavede jule-godter!

Der bliver mellem 20-30 stk. af portionen alt efter hvor store du laver dem

Du skal bruge:
350-400 gr. råmarcipan Odense Marcipan
1/2 pose Odense Marcipan Pistacie-masse
1 pose mørk overtrækschokolade
1 pose hvid overtrækschokolade 
Lækre grønne usaltede pistacie-nødder fra ExoticMix  klik her
Alle tingene fra Odense Marcipan har jeg købt klik her

Sådan gør du:
Rul en eller to pølser af marcipanen. Lav en fuge/uddybning med enden af en ske og fyld Pistacie-massen i fordybningen. Skær den nu ud i passende stykker - 2-3 cm eller hvad du selv synes.


Smelt overtrækschokolade og temperere chokoladen, så den kommer under 40 grader (gerne omkring 32-35 grader), så får den den helt rigtige konsistens på chokoladen

Nu er du klar til at overtrække. Overtræk først med den mørke chokolade og lad til størkne. Nu smeltes den hvide chokolade. Kom dette i en sprøjtepose og lav zig zag på hvert stykke chokolade og læg en pistatie-nød på toppen af hvert stykke.

Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen!

God fornøjelse og Glædelig Jul
Send en kommentar