onsdag den 23. november 2016

Marcipan-kugler med Mint og Chokolade

Jeg har lavet 2 forskellige slags marcipan-kugler - de smager begge af mint og chokolade, men har hver sin pynt på ydersiden - så kig med nedenfor:

Der bliver mellem 20-30 stk. konfekt af portionen alt efter hvor store du laver dem

Du skal bruge:
350-400 gr. råmarcipan Odense Marcipan eller Anton Berg 
1 pak Odense Marcipan med Mint og Chokolade
Grov Kokos til pynt (jeg bruger den fra Urtekram)
Frysetørrede Hindbær fra www.exoticmix.dk
Pistacie-krymmel fra www.exoticmix.dk
En håndfuld hakkede mandler uden skal
1 lille pose hvid overtrækschokolade 
1 pose mørk overtrækschokolade

Sådan gør du:
Bland rå-marcipan og mint marcipanen sammen til en ensartet masse.
Rul marcipanen i kugler i en størrelse der passer dig.
Gør en dyb tallerken klar med kokos og frysetørrende hindbær og en anden dyb tallerken med Pistacie-krymmel og hakkede mandler.

Smelt overtrækschokolade og temperere chokoladen, så den kommer under 40 grader (gerne omkring 32-35 grader), så får den den helt rigtige konsistens og "knæk" på chokoladen

Nu er du klar til at overtrække.
Overtræk halvdelen med hvid chokolade og den anden halvdel med mørk chokolade.

Den du overtrækker med hvid chokolade ruller du inden chokoladen størkner i kokos og hindbær og den med mørk chokolade ruller du inden chokoladen størkner i pistacie-krymmel og mandler.

Lad dem størkne på en bageplade inden de gemmes væk eller spises - mums mums!

Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen!

God fornøjelse og Glædelig Jul
Send en kommentar