torsdag den 24. november 2016

Marcipan-konfekt med Lakrids

Jeg elsker lakrids og derfor skal min julekonfekt også indeholde lakrids.
Så hvis DU også elsker lakrids er denne opskrift måske noget for DIG!


Der bliver mellem 20-30 stk. af portionen alt efter hvor store du laver dem

Du skal bruge:
350-400 gr. råmarcipan Odense Marcipan eller Anton Berg 
Halv pakke Johan Bülow lakrids marcipan (eller Odense Lakrids Marcipan)
1 pose mørk overtrækschokolade
1 pose hvid overtrækschokolade 
Frysetørret Hindbær fra www.exoticmix.dk

Sådan gør du:
Ælt råmarcipanen og lakrids marcipan sammentil en ensartet masse.
Rul en eller to pølser og skær den i passende stykker ca. 2-3 cm.
Smelt overtrækschokolade og temperere chokoladen, så den kommer under 40 grader (gerne omkring 32-35 grader), så får den den helt rigtige konsistens på chokoladen

Nu er du klar til at overtrække. Overtræk først med den mørke og kom de frysetørrede hindbær på og lad til størkne. Nu smeltes halv mørk og halv hvid chokolade og bland det sammen, så får man en lys chokolade. Kom dette i en sprøjtepose og lav zig zag på hvert stykke chokolade.

Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen!

God fornøjelse og Glædelig Jul
Send en kommentar